Da, sjećam se te "drame". Jedna obična glupost. DF video je bio preview spoznoriran od nvidie, što je lik i rekao. Ne vidim nikakav problem. I TPU je radio sponzorirane reviewe od strane AMD-a, pa šta? Dok god se navede o čem se radi, problema nema. Ono što mi je pomalo nevjerojatno jest da se kvalitetan kanal poput DF koji izbacuje hrpu odličnog tech sadržaja i benchanje im je valjda zadnji prioritet, naziva shillerskim, dok se u isto vrijeme ovog lika kojemu je 90% videa pričanje preko grafova uzdiže u nebesa. Ono, prelistam TPU za 5 minuta i sve vidim, fala doviđenja. Ovaj melje po pola sata, o čemu!? U suštini dva potpuno različita kanala. Ne znam, evo, možda je do mene.
Što se tiče bana za HUB, jel tko drugi osim njega dobio ban? Ako nije, znači li to da su onda svi oni plaćeni, a ovaj se jedini usudio kritizrirati? Ili je tu ipak slučaj da se neki nadobudni stažist u nvidii malo zainatio i zaletio, a ovaj napravio dramu radi pregleda? Kao uostalom i svi ostali "kreatori" koji su mu izrazili "podršku". Vrhunac mi je bio kad je spomenuo MLID i Apple fana...ono, dno kace. Ni prvi ni zadnji koji je pobrao ban bilo od nv bilo od amd-a, deal with it.