07.09.2022., 18:06
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Autor 1v@n
U Parizu samo negdje sjedneš i promatraš ljude oko sebe i u 15 minuta ćeš vidjeti najmanje 3 džeparenja, 5 pokušaja prodaje “zlatnog” nakita koji je upravo nađen na cesti i sličnih scamova kakvi se prodaju turistima. Zanimljivo za vidjeti, jer postaneš svjesniji svoje okoline. Montmartre i Moulin Rouge su dio gdje ne bih nikome preporučio da ide solo, pogotovo po mraku. Već po izlasku sa stanice podzemne smrdi na loše. Smeće posvuda, ekipa koja se klati okolo i snima te od glave do pete, a da bi se došao do stepenica/lifta za Montmartre se doslovno trebaš probiti kroz lanac dvometarskih crnaca. Da, probiti, jer te ne puštaju da prođeš kao čovjek. Prošao svašta, ali samo sam se u Parizu okretao oko sebe i nisam mogao opustiti.
¸
|
U Parizu sam živio, i tamo sam 1x godišnje na tjedan dana. Nisam nikad vidio nikakav pokušaj džeparenja, a imaj na umu da sam bio vodič bar 10 ljudi koji su išli sa mnom ili došli kod mene kad sam živio gore. Uvijek se ide pit na Pigalle, nikad problema na Montmartu, ne znam šta si ti doživio. Možda i NYC nije tako loš 
|
|
|