View Single Post
Staro 06.09.2022., 22:39   #8881
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Umjesto Windows Explorera otvoriš iTunes i unutra potegneš štogod hoćeš. Stvarno je zakomplicirano do maksimuma…

Je, unutra potežeš što hoćeš ali si on konvertira (iako ga to nitko nije tražio) u format koji njemu paše. Fileovi koje ubacuješ ne ubacuješ na storage nego za konkretnu aplikaciju, ako Books ima jedan pdf to ne znači da ga mogu i sa nekim drugim pdf readerom otvoriti samo tako. Shvaćam da su te finte zatvorenog sustava napravljene da Pero ne bi nešto sjebao, ali meni to ne treba.
Dalje, što je kad nešto želim potegnuti van, tu tek nastaju problemi. Kako doći do glupog video file-a kojeg sam snimio, ajde import u Photos, ja taj video file u file systemu ne mogu vidjeti jer je sakriveno od mene pošto se podrazumijeva da su korisnici idioti (opet točno u velikom broju slučajeva) ali jednostavno ne volim OS koji me u startu smatra glupanom.
Zašto bi meni trebao specijalan softver da izvučem sa svog mobitela video file? Ili bilo koji drugi file?
Nemam namjeru ulaziti u flejmove oko iOS-a, ali kao netko tko koristi PC sto godina i navikao je na određenu razinu otvorenosti i slobode, ios je čisti poluupotrebljivi užas.
Exy je offline   Reply With Quote