Citiraj:
Autor morph
NYC nije Mogadishu, ali opet istina je da ste odabrali krivi dio grada. Usprkos uvriježenoj fami Times Square bih izbjegavao pod svaku cijenu, a pogotovo onaj dio prema Port Authority. Manhattan ima super dijelova, ali obično nisu budget friendly. Još od prvi puta preferiram Brooklyn s dobrom konekcijom prema Manhattanu. Ne mogu sjetiti da sam se ikada u NYC osjećao nesigurno, a prošao sam solidan dio grada. Ne znači da zajebanih dijelova nema, ali čak i za europske standarde (za američke da ne govorim) grad je poprilično siguran.
USA jest skupa zemlja, ali burger za 23$ mi zvuči daleko previše. Također Chipotle koji je vrlo solidan lanac (ili je bar bio) ima burrito za 7,5$.
|
Chipotle, 2 burritoa i dvije kole u boci, 27$. Jeli jednom, probao, ništa posebno, više nismo išli. Uzeo dvije tortilje, burrito bio 11$. Steak burito. U Brooklynu sam jeo burrito na ulici gdje je red bio pred tim kombijem sigurno 30-tak ljudi. 12$, imao je garantiram preko pola kile.
Sve gore napisano je činjenica, ne nagađanje i izmišljotina. Tebi se čini puno, ja ti kažem koliko sam platio.

I meni se čini puno. Istraživao sam mjesecima da prođem što jeftinije. Jeli stvarno na preporučenim budget mjestima (2bros npr.). Chealse market, taco 4.75. Uzeo 6 komada, 2 kole, i ode skoro 40$.