View Single Post
Staro 06.09.2022., 20:42   #38
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
To sto su tvoji izleti u obrtnistvo propali jer nisi volio placati PDV ne znaci da se poduzetnistvo u Hrvata resetiralo jer je, eto, bila kriza 2008. I 2009. I 2012. I 2020. Cekaj, i 2019. jebem li ga. Zapravo, ne sjecam se godine kada nije bila kriza. Najcesce je kod nas, kao i obicno, kasnila za ostatkom svijeta, pa je bilo tesko zapravo pratiti.
Da, naravno, uvijek se svijet vrti onako kako ti kažeš i ostali nemaju pojma o čemu pričaju jer, eto, ti si najpametniji i uvijek tvoja riječ mora biti zadnja. I zato, dragi Bruno, ispričavam se što sam ti opet, po ne znam koji put, nakrivio kraljevsku krunu na glavi.
Nisam zatvorio obrt zbog neplaćanja PDV-a, već zbog toga što su mi klijenti počeli kasniti s plaćanjem, što uvijek kao posljedicu ima da se počnu gomilati troškovi koje ne možeš pokriti. Ali, s obzirom da ti iz udobnosti svoje programerske fotelje ne možeš na vlastitoj koži osjetiti takve stvari, kao što sam i napisao, krizu vjerojatno nisi niti osjetio. Igrom slučaja, kolega koji radi sa mnom isto je imao obrt i isto je zatvorio obrt kad i ja, i to za nepovjerovat - zbog krize.
Znam da ti je teško prihvatiti tuđe mišljenje, teško ti je prihvatiti da bi netko drugi imao drugačije mišljenje od tebe, ali kako bi se reklo, life sucks i moraš to prihvatiti. Ima inače dosta psihoterapeuta koji ti mogu pomoći oko toga pa te molim da razmisliš koliko ima smisla da si stalno nadrkan i da svoje frustracije ispucavaš ovdje na forumu.

XO XO
Sinac je offline   Reply With Quote