Citiraj:
Autor medo
Bio je Pentagram-Ecom na Savici u jednoj kući. Oni su sredinom 90-tih prodavali dosta konfiguracija. Autronic je bio na Savici u jednoj od zgrada ali ne znam kako su oni startali.
Zola je bila dučančić kod Trešnjevačkog placa. Tamo se išlo po Yamaha pržilice i ostalu Yamaha multimediju, te uredski pribor.
Telebit je bio u kući na onoj cestici koja izlazi na Slavonsku između NSBa i FSBa. Mislim da su oni više radili s firmama iako su imali maloprodaju.
|
Pa kad vec izvlacimo iz formalina, valja se sjetiti i:
- Infolaba, kada je Eškić osim data recoverija udarao po PcChipsu, Matsonicu i ECS-u krajem '90ih
- Infogame, tik do Linksa na Trešnjevci (Pociteljska?); tamo sam zamijenio valjda sleper DeathStarova hehe...
- Analogbita u Prilazu JNA
- Formel(?), na krizanju Koncareve i Selske IIRC, svojedobno su jedini lifrali 3DLabs kod nas
Kako se zvao SGI distributer, imali su ured u Ilici preko puta danasnjeg Pentagona, IIRC? @visage ajde javi se, ti sigurno znas i koliko je vlasnik jeo zobenih pahuljica od tofua sa praskom od sejtana...
Citiraj:
Autor Sinac
Upravo tako, potvrdili ste sve što sam i ja napisao i ne stoji Bubbino da su propali isključivo zbog seksa ili nečijih hirova.
|
Osim sto niti su to napisali, a eto, igrom slucaja stoji. Hi hi.
Citiraj:
Ali cjelokupno gledajući, seks i nečiji hirovi su su samo jedan zakulisni dio te epizode kada je kriza 2008. na 2009. godinu harala Hrvatskom (što Bubba ne želi priznati jer sam to napisao ja, a ne netko drugi pa on po dobrom starom običaju mora mene omalovažavati).
|
To sto su tvoji izleti u obrtnistvo propali jer nisi volio placati PDV ne znaci da se poduzetnistvo u Hrvata resetiralo jer je, eto, bila kriza 2008. I 2009. I 2012. I 2020. Cekaj, i 2019. jebem li ga. Zapravo, ne sjecam se godine kada nije bila kriza. Najcesce je kod nas, kao i obicno, kasnila za ostatkom svijeta, pa je bilo tesko zapravo pratiti.
No nije drama, propao je i onaj Ilon Mask iz Republike Srpske, i to nekoliko puta, sve prije nego sto je prevario citav svijet s Teslama i ostalom pricom, svaka mu cast.
Bilo kako bilo, upravo kao sto ti je Medo rekao, pa vjerujem da ti stvarno ne moram kopirati taj dio teksta - jamacno su te krizno-recesijske godine katalizirale pricu, ali nisu bile trigger za pocetak kraja. A tvoja snatrenja o romantici da se oko malo pičke ne bi raspadale firme; pa zapocinjali su se ratovi zbog toga, a gdje se ne bi raspadale firme.
Citiraj:
Autor Sinac
Dragi Bruno, korisnost tvojih postova (osim one recenzije) svodi se na kontriranje i prepucavanje sa gotovo svim članovima PCE osim s onima s kojima ideš na pivu i ćevape.
|
Kako si me samo raskrinkao! Evo ja i moje pajde PCE clanovi u nevjerici zvacemo cevape na pivi i ne znam sto da radimo sada kada su maske pale. K jarcu...