Citiraj:
Autor prileee
Mislim da se francuz u nekoj francuskoj grupi na facebooku vjerojatno moze poistovjetit s tobom, a opet ponavljam tvojih ili mojih 20-30-50 iskustava za smjestaj vanka ne moze dat generalni dojam o nicemu.
Poznajem dosta ljudi sta se bave iznajmljivanjem, jer naravno u Splitu ih ima i cua sam za ravno 0 takvih situacija, kao sta pomo kaze. Ne kazem da olosa nema, samo vjerujem da ga ima svugdje.
Ontopic: idem u 11 mjesec na 35 dana u Nicu. Ne znam osobno nikog da je bio, pa ako ima tko kakve preporuke sta vidjeti, gdje piti i jesti da vam je ostavilo neki dobar dojam. Naravno bacim oko i na maps i generalno preporuke, ali osobna preporuka je uvijek bolja.
|
Kakvi Francuzi? Domaća grupa Savjetnik za putovanja, putoholičari i slično.
Radi se o domaćim turistima (i onima koji žive u hr i onima izvan). Na sve koje sam vidio se nadovezalo još brdo drugih s istim ili sličnim iskustvom. Jel se može dogoditi da se zbog nekakvog hitnog slučaja mora smještaj otkazati…naravno. Ali da toliko toga bude u kratkom periodu, to već smrdi.
Ima dobrih i poštenih iznajmljivača, samo je nažalost sve veća šansa da ćeš naletiti na nekog gdje se ovako nešto može dogoditi.
Na brzinu preletio…
Da ne ispadne da ih vučem iz guzice. Sami si pogledajte ostatak i komentare