Promotivna ponuda „Kuponska promocija 2022“ (dalje u tekstu: promotivna ponuda) dostupna je od 06.06.2022. isključivo korisnicima promotivne ponude „Promocija 3 mjeseca popusta na mjesečnu naknadu“ i to na način da se prva četiri mjeseca obveznog trajanja ugovora primjenjuju pogodnosti iz promotivne ponude „Promocija 3 mjeseca popusta na mjesečnu naknadu“, a narednih 20 mjeseci pogodnosti iz promotivne ponude „Kuponska promocija 2022“
Ali sad nisu više 3 mjeseca nego 6 mjeseci, mada piše za narudžbe preko Web shopa. Tražit ću da me nazove agent pa vidjeti može li se to kombinirati, hvala na info.
edit: U uvjetima ove promocije 6 mjeseci se ne spominje web shop, tako da bi trebalo ići i preko agenta. Tamo spominju opciju kombiniranja sa kuponskom promocijom 2021, ali ona je bila za prošlu godinu. Vjerojatno se može, treba probat. Ako sam dobro izračunao sa svim popustima na 24 mjeseca izašlo bi me 240 kn mjesečno za 1Gb optiku, telefon i filmski + sportski paket.
Mozaik nemam, ne isplati mi se prebacivat klincima mobitele na pretplatu jer je najmanja za mozaik 105 kuna mjesečno.