View Single Post
Staro 06.09.2022., 09:52   #8876
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Imam XS kao sekundaran. Nije problem sam os i navika nego opcije . Android ima otvoren fs. Download,upload,attach,edit i slicno. Ne mogu bez toga, ni osobno ni poslovno. Ako to srede nekako u buducnosti uz aod, zasto ne, ne mrzim nijedan brand.
Ja radim sa njima, uvik sam zivčan bio kad moram na Mac i iPhoneove kolege primjećuju, zbildaj aplikaciju uploadaj na store dodaj u testflight ubaci u grupu za testiranje. A na androidu kopiras u mob instaliras i adio. Šta je super prednost jer je Play Store Console nocna mora gora od Testflighta 15 puta.

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
I ja se lomim dal' prec na iOS. Godinama sam bio "protivnik" (za svoje potrebe), ali situacija se nažalost lagano mijenja s Androidom. Pun k bloatwarea i konkretno u mom slučaju OnePlus koji ne pegla bugove. Da ne mogu napravit uređaj koji će bit popeglan u startu mi zbilja nije jasno.

OnePlus se hvali i otkljucanim bootloaderom, ali na moju nesreću nisam uspio instalirati custom ROM na 10 načina na koje sam valjda probao. A napredan sam korisnik kakti.

Tako da sam lagano u razmišljanju da se okrenem iOS-u kod sljedećeg mobitela, bar je popeglan da osnovne stvari rade kako treba.

I veliki plus mi je backup/restore te mogućnost nabave manjeg mobitela (mini verzije), a ne ove cigletine kao kod androida.

Razmišljanja sam da mobitel ipak ne mora bit zamjena za laptop, kao što mi je u većini slučajeva bio mob sa Androidom.

Treba malo stat na loptu i usporiti. Dodje to valjda s godinama. Kažem to kao netko tko je godinama rootao Androide i visio po custom romovima. Jednostavno mi se to više ne da. Ubili su volju u meni.

To bi btw takodjer bio povratak nazad na iOS nakon prvog iPhonea.
Ma ja sam isto bio taj koji je stavljao romove, do OnePlusa 5T, stvarno nije bilo potrebe, ali sad i nemozes. Gubis google pay, gubis widevine, nemozes bankarske aplikacije instalirati, tj koristit, i šta sad, opet si nigdi i kad instaliras custom rom...
Meni mob je zamjena za laptop za lagane taskove, JuiceSSH, VNC Viewer, ali me ne treba 15.4 ekran u ruci, kupio bi tablet da ocu veliko...
OuttaControl je offline   Reply With Quote