@ medo & kopija
Upravo tako, potvrdili ste sve što sam i ja napisao i ne stoji Bubbino da su propali isključivo zbog seksa ili nečijih hirova. Mlado meso bilo je samo dio cjelokupne priče koja je došla do izražaja s prvim naznakama krize koja je započela sredinom 2008. godine. Nitko neće ubiti zlatnu koku (koja donosi novac) zbog kotrljanja u krevetu.
Polaris je nakon odlaska gazde mogao nastaviti uspješno poslovati, ali nisu imali koga postaviti kao direktora poduzeća koji bi znao ispregovarati dobre poslove.
Milan i Verica (koja si je navodno našla mlađeg... intelektualca

) ipak su uspješno startali s Vemilom i dobro poslovali. HG SPOT je imao sjajne poslovne rezultate.
Njihova odluka o širenju poslovnih prostora došla je u totalno krivo vrijeme i to u mjeri da su čak i banke ostale paf nakon što su zaglibili s padom prodaje i dugovanjima koje nisu mogli pokrivati. Nisu čak niti poslovni prostori bili sami po sebi toliki problem, već uz to i silna roba koju su uzimali za prodaju i koja je mjesecima stajala u skladištima neprodana, a morali su platiti dobavljačima. I onda kad se stvorio zatvoreni krug gdje se gomilaju troškovi bez zarade koja bi barem djelomično smanjila zaduženja, ako ih već ne može anulirati i završiš tako kako su i Vemil i HG Spot i završili. Ali cjelokupno gledajući, seks i nečiji hirovi su su samo jedan zakulisni dio te epizode kada je kriza 2008. na 2009. godinu harala Hrvatskom (što Bubba ne želi priznati jer sam to napisao ja, a ne netko drugi pa on po dobrom starom običaju mora mene omalovažavati).