05.09.2022., 21:18
|
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Ma meni je ny bio životni san, sada, nije više.
Smrad, glasnoća, sirene, miris trave na svakom uglu, crnci se deru i svađaju, beskućnici pišaju doslovno u centru grada na sred ceste, visoke cijene, kriminal u porastu itd.
Ne znam.
Svakako bi rekao, treba vidjeti, ali za mene to nije bilo putovanje snova. Mi smo iskoristili kako treba, vidjeli i Queens i Brooklyn, prošli cijeli Manhattan od Central parka do Financial districta, vidjeli sve što se vidjeti treba i da u 10 dana.
Uz to, svi letovi kasnili. Zag - Varšava nekih 45m. Ali Varšava - NYC nekih 2h 45m. Za doma kasnili isto nekih sat i pola iz NYC. Dolazili smo u noć, taxi od JFK do bilo gdje na Manhattanu ima standardni fee od 61 dolar + tip. NYC iz zraka je nešto stvarno što treba vidjeti.
|
mi smo poceli planirati u prvom mjesecu NYC 3-4 dana pa nastaviti na kajmansko otocje posjetiti prijatelje, da kao spojimo sve to u 15 dana godisnjeg. ovo sad sta si ti napisao me malo odvratilo od NYC i razmisljam samo direkt kod frendova na 10ak dana i mirni mozak. kod te amerike mi je najveci problem taj safety, nemas pojma gdje je dobro gdje nije. gdje si siguran gdje nisi..