Citiraj:
Autor Dottore
Nije ni pojavilo, valjda bude u one ui 4.1.1
|
Meni je taj update sletio ima cca tjedan dana, težak preko 900Mb. To je drugi update u 8. mjesecu, no puno značajniji od onog prvoga... Definitivno ima razlike, ne samo u kamerama već generalno mobitel sad radi praktički bez ikakvoga laga i/ili trzavica. Radi jako glatko u svim uvjetima, čak i neke 3rd party aplikacije poput Reddita i Twitera sad rade 100 puta bolje nego prije. Nema više onog micro stutteringa pri skrolanju i sl... Što se tiče kamera, HDR je sada puno bolji IMO, procesuiranje slike je sada slično S10/N10 seriji - što se meni osobno puno više sviđa. HDR izvlači dosta više detalja iz sjena dok highlightse drži pod kontrolom... Primjećujem da se mob generalno nešto manje grije u svakodnevnom radu, iako se meni nije nikad nešto ekstremno grijao... Sve u svemu, ovo je sad već nešto sasvim drugo. Iako ja osobno nisam imao nekih većih problema sa svojim mobitelom od samoga početka, ovako je trebao raditi u startu... No, novi SoC sa novim grafičkim čipom su očito donjeli određene probleme i glavobolje ne samo ljudima iz Samsunga, već i onima čije aplikacije trebaju raditi na tom istom SoC-u. Ne opravdavam nikoga, ali ovo je bilo za očekivati IMO. Samo je bilo pitanje vremena, a po meni trebalo im je dosta vremena da sve to ispeglaju kako treba. Vidit ćemo kako će OneUI 5.0 raditi, sudeći po dosadašnjim vijestima, trebao bi generalno biti dosta bolji...