View Single Post
Staro 05.09.2022., 17:05   #10697
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Nije ni pojavilo, valjda bude u one ui 4.1.1
Meni je taj update sletio ima cca tjedan dana, težak preko 900Mb. To je drugi update u 8. mjesecu, no puno značajniji od onog prvoga... Definitivno ima razlike, ne samo u kamerama već generalno mobitel sad radi praktički bez ikakvoga laga i/ili trzavica. Radi jako glatko u svim uvjetima, čak i neke 3rd party aplikacije poput Reddita i Twitera sad rade 100 puta bolje nego prije. Nema više onog micro stutteringa pri skrolanju i sl... Što se tiče kamera, HDR je sada puno bolji IMO, procesuiranje slike je sada slično S10/N10 seriji - što se meni osobno puno više sviđa. HDR izvlači dosta više detalja iz sjena dok highlightse drži pod kontrolom... Primjećujem da se mob generalno nešto manje grije u svakodnevnom radu, iako se meni nije nikad nešto ekstremno grijao... Sve u svemu, ovo je sad već nešto sasvim drugo. Iako ja osobno nisam imao nekih većih problema sa svojim mobitelom od samoga početka, ovako je trebao raditi u startu... No, novi SoC sa novim grafičkim čipom su očito donjeli određene probleme i glavobolje ne samo ljudima iz Samsunga, već i onima čije aplikacije trebaju raditi na tom istom SoC-u. Ne opravdavam nikoga, ali ovo je bilo za očekivati IMO. Samo je bilo pitanje vremena, a po meni trebalo im je dosta vremena da sve to ispeglaju kako treba. Vidit ćemo kako će OneUI 5.0 raditi, sudeći po dosadašnjim vijestima, trebao bi generalno biti dosta bolji...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20220829-112414_Software update.jpg‎
Views:	259
Size:	398.3 kB
ID:	25460  

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 05.09.2022. u 17:30.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote