Citiraj:
Autor The Exiled
I pošteno, em je House of the Dragon na temelju prve dvije epizode bolja serija, em su već potvrdili drugu sezonu, em nastavljaju u stilu ponajboljih GoT sezona. 
|
Ne bih se bas slozio, pogotovo zadnjim. Barem ne jos. I dalje mi nije to, to. nekako mi je mlaka, feminizirana, teen... Ono kralj se boji svoje 15-snje kceri?! Kad su sjedili za stolom i raglabali, ona se ponasala kao razmazeno deriste i samo sam cekao da izvadi iphone i pocne drkeljati po tiktoku dok matori lupeta nesto o kraljevstvu, zmajevima i slicnim pi*darijama.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Počeo gledat Lucifer...
Ne znam, mlako.
I jel bi me stvarno išta u toj seriji trebalo prepast?
Tipa one njegove tranzicije, crvene oči i slično? Meni je to smiješno. Možda ciljaju na mlađu publiku, ne znam.
|
Lucifer je zabavna serija, ni blizu nekakvog horrora. Vise komedija, gdje on svima govori da je Lucifer Morningstar a nitko mu ne vjeruje pa ni Chloe. Eh da, najbitnije za radnju, svi zenski likovi su prezgodni, svaka na svoj nacin.

Navodno su i muski al' to cu tebi prepustiti da presudis
The Lord of the Rings: The Rings of Power, kojima se svidja i tvrde da je serija bolja od flimova. Jeste li procitali knjige? Ili su vam filmovi i serija prvi i jedini dodir sa djelom J.R.R. Tolkiena?
Citiraj:
Autor Exy
Točno je tako, provjeri sam. Ne pričam o općim ocjenama nego o user review-u, znači kad se netko baš potrudi i napiše tekst i stavi ocjenu. Tamo je obrisano sve sa ocjenom ispod 6/10.
|
Kako si to provjerio ako je obrisano?!