View Single Post
Staro 04.09.2022., 21:19   #16372
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
I pošteno, em je House of the Dragon na temelju prve dvije epizode bolja serija, em su već potvrdili drugu sezonu, em nastavljaju u stilu ponajboljih GoT sezona.
Ne bih se bas slozio, pogotovo zadnjim. Barem ne jos. I dalje mi nije to, to. nekako mi je mlaka, feminizirana, teen... Ono kralj se boji svoje 15-snje kceri?! Kad su sjedili za stolom i raglabali, ona se ponasala kao razmazeno deriste i samo sam cekao da izvadi iphone i pocne drkeljati po tiktoku dok matori lupeta nesto o kraljevstvu, zmajevima i slicnim pi*darijama.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Počeo gledat Lucifer...
Ne znam, mlako.
I jel bi me stvarno išta u toj seriji trebalo prepast?
Tipa one njegove tranzicije, crvene oči i slično? Meni je to smiješno. Možda ciljaju na mlađu publiku, ne znam.
Lucifer je zabavna serija, ni blizu nekakvog horrora. Vise komedija, gdje on svima govori da je Lucifer Morningstar a nitko mu ne vjeruje pa ni Chloe. Eh da, najbitnije za radnju, svi zenski likovi su prezgodni, svaka na svoj nacin. Navodno su i muski al' to cu tebi prepustiti da presudis

The Lord of the Rings: The Rings of Power, kojima se svidja i tvrde da je serija bolja od flimova. Jeste li procitali knjige? Ili su vam filmovi i serija prvi i jedini dodir sa djelom J.R.R. Tolkiena?

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Točno je tako, provjeri sam. Ne pričam o općim ocjenama nego o user review-u, znači kad se netko baš potrudi i napiše tekst i stavi ocjenu. Tamo je obrisano sve sa ocjenom ispod 6/10.
Kako si to provjerio ako je obrisano?!

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote