View Single Post
Staro 03.09.2022., 22:24   #8834
James Dean
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Joj,opet ćemo o chipsetima. Kao sto vidis uopce nisam navodio chipset nego model moba. Dzaba chipset ako imas 100 bugova,prevelik itd. Ali jbg, tko razumije shvatit će, tko ne razumije neće shvatit, po narodski jel Naravno kao sto sam gore napisao, 3000kn je previse za taj mob, ali ako produzujes pretplatu i trazis super mali a mocan mob za malo novaca, ili ako ga ubodes jeftino novog, i dalje je konkurentan cijeloj srednjoj klasi i u izgledu i u radu.
Ne o čemu ćemo? Ti si počeo o motorina i mijenjačima kaj sad ti ne paše? Koji bugovi? Kaj je Huawei sveta krava bez buga? 3 godine u mobilnom svijetu jako puno znači ... čak i 5G je u međuvremenu postao standard.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Uvijek sam bio poklonik toga, bolje 2g stari flagship nego midranger. Postoje iznimke ali generalno je to tako. Pogotovo u ovo vrijeme kad se mobiteli iz generacije u generaciju baš i ne poboljšavaju baš kao nekada. Treba samo pogledati što xiaomi izvodi sa redmi note linijom, jedan korak naprijed, dva unazad u odnosu na prethodnika. Općenito razvoj nekako stagnira, moj P40 ima 2.5g i iskreno ne znam čime bih ga mijenjao bez da radim kompromise.

Što se procesora tiče, odavno brži procesori znače uglavnom kraću bateriju i to je to. Što točno dobijem sa snapdragonom 8gen1 u odnosu na recimo 865? Igranje na mobitelu ne smatram značajnim za starije od 12g a čak i u tom slučaju brži procesor znači samo da će brže throttlati
Hvališ stari flagship chipset a on pljuješ po novom flagship chipsetu ... a zagovaraš flaghipove, wtf?
Da, od kad to 778G troši više od nekog prasatrog kirina? Ajde ne budite smješni. Ovdje su u pitanju 3 godine i nije Šaomi jedini telefon na tržištu sa 778G chipsetom.
James Dean je offline   Reply With Quote