Citiraj:
Autor Eladio
U, ti to uvijek fensi složiš, jedva čekam vidjeti 
Moj je gaming orjentiran, fensi mi nije toliko u fokusu, ali je spreman za neki zen4 kombo 
|
Mogu li biti malo zločest?

Hebemu posložio i utegnuo si si tu svijetleću staklenu kutiju, a iza nje se kablovi porazbacali kao na rave partyu. Pa hebemu što nisi sve upicanio? Nabavio neki fensi bužir/kičmu (kakogod se već sve zovu) da sakriješ kablovinu...
Vidim da si napisao da fensi nije baš u fokusu, ali svejedno nisam odolio, NHF.
Nego da, nije mi sakomako jasan sa tim tvdrnjama da nema napretka i da je sve zbugirano i neprovjereno. I AMD i Intel i nV uspiju u kakvih 6mj od lansiranja potpuno novih proizvoda tj arhitektura više-manje popeglat sve. E sada, mislim da plavcima to očito neće poći od ruke sa ARC-om, ali realno je da je to drugi put i to nakon 20+ godina da su se bacili u dGPU vode, pa im ipak treba progledati kroz prste.
Ima i napretka i to osjetnog vjeruj mi (prešao sam sa i5 3350p/GTX970 na R5 3600/3060Ti) za meni bitne stvari, a to su igranje i enkodiranje videa. A znam da zvuči glupo ali i kad sam se maknuo sa 4 jezgre i firefox (tj waterfox) je življi i više ne zastajkuje.
Ali evo i ja se slažem da prvo treba pustit sada imućnijim beta testerima da isprobaju Zen4 kakvih 6mj+ pa da vidimo kako stvari stoje, ali poprilično sam siguran da je ovaj put AMD puno puno spremniji (a i MBO vendori) nego u doba Zen1 kada su još bili underdog. I ja jako cijenim stabilnost i ovaj trenutni komp mi je stabilan kao i prošli.