View Single Post
Staro 02.09.2022., 23:01   #8807
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor saint_s Pregled postova
Bok ekipa,
u vremenima kad su dimenzije mobitela otišle u nebesa, nama koji smo ljubitelji kompaktnih telefona, nije baš lako.
Nakon 3 i pol godine druženja, zadnje mi vrijeme sve češće odbija poslušnost moja Nokia 7.1, da ne kažem da je utor za punjenje raskliman, punjenje traje satima, iznenadni restarti, itd. Dakle, idem u zamjenu.

Već par dana gledam malo ponudu i iz očaja sam se vratio u 2019. i gledam s10e kao potencijalnog kandidata iako ne znam koliko je to dobra kupovina u 2022.

Phone finder mi predlaže modele koji su ili teško dobavljivi kod nas ili koštaju ko suho zlato.

Kaj se mobitela tiče, očekujem samo da je upgrade u odnosu na nokiju (a i vidi se u pretrazi na gsmareni kaj je bitno).

Stoga molim znalce da mi potvrde moju sumnju da, hebiga, nema mobitela kakvog ti hoćeš za te novce (njuška do 2kkn) i kupi ovo kaj se sad nudi i duraj ili sam ipak možda nešto previdio...

Thanx unaprijed i sorry na podužem postu!
Također čekam i čekam neki compact (140-150mm) mobitel a da je pristupačan cijenom, no ništa izuzev Samsung s serije ili iPhonea mini nema..

Zna li netko ima li nešto u najavi i koji je opravdano razlog zašto se proizvođačima ne isplati (očito) neki model manjih dimenzija.

Moj bi ti savjet bio trenutno možda dobar očuvan primjerak s10. Mob je i danas odličan. Ili zenfone 8, ali što bi rekli Samsung je Samsung.
NeooS je offline   Reply With Quote