Tema: Motori
View Single Post
Staro 02.09.2022., 07:53   #1042
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Koliko se slažem s tobom da ovi manji od 150 ubrzo postanu premali (nije tu samo snaga motora pitanje kao kod mene), toliko nikada nisam kuzio poantu skutera od 750. Pa zar nije onda bolje uzet konkretni motor jer se ta snaga uzima zbog agresivnije voznje.

Vjerojatno to i ovisi s čega dolaziš. Ja sam sa motora došao na skutere i taj položaj tijela na skuteru mi je dan danas čudan na većim brzinama gdje se treba nagnuti. Motor doslovno zajasis, skuter je blago foteljast u najmanju ruku i na tim maxi mrcinama jer im namjena jednostavno to diktira. Uz to, kada već idem u zavoj odgovaralo bi mi imati mjenjač da ga sutnem u nizu.

Valjda to sve ovisi od čovjeka do čovjeka, s time da skuteri od 750 koštaju da se smrznes kakav motor se za te novce uzme.

Sent using Tapatalk

Imam motor, a skuter mi je samo za po gradu i okolici. Ova Honda 750 bi mi bila zanimljiva iskljucivo radi 17" kotaca i DCT mjenjaca te 2 cilindra. Tih 750ccm i ja smatram overkillom za jedan skuter.
Ali ne mora znaciti da cu uopce nesto mijenjati. Mislim da me samo svrbe novci u dzepu

Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 02.09.2022. u 08:53.
WraGG je offline   Reply With Quote