View Single Post
Staro 31.08.2022., 22:40   #1409
Bub0
Premium
Moj komp

Bub0's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
@MarioSM
Ja sam na Xboxu series X koristio svoje blackshark v2 i sljakale se kako treba. Mic i zvuk bili perfektni, samo sam ih spojio na 3,5mm direkt u kontoler.

@New One
Ne znam kakav problem si imao sa Logi driverima za sluške, ali nije prvi puta da čujem da nekome stvaraju problem.
Frend ima G Pro X sluške i također se žalio na nekakav problem sa driverima i mikrofonom, ne sjećam se točno što je bilo ali znam da je spominjao nekakav bug dok bi strimao, mikrofon bi se jednostavno gasio ili tako nešto, nemoj me sad točno držati za riječ.

Ja osobno imam sve od Razera, od prvog dana nisam imao problema sa BlackShark sluškama, imao dva para jeden koristio samo analog, uz ove imam i sound card. Nikad problema, iako se puno ljudi žali na synapse, mene je znao prcati sa osvjetljenjem, ali sve od prvog dana radi kako treba.
Hyperx su se ljudi žalili da periferija ne pamti postavke nakon primjene u softveru, ali mislim da su to popravili, barem što se tiče tipkovnica znam. Tako da pretpostavljam da i ostalo također pamti postavke nakon što ih postaviš i možeš obrisati softver.
Bub0 je offline   Reply With Quote