Citiraj:
Autor Nikky
Primjera radi istu stvar ti sad rade A1 / MaxTV ako ideš on-demand gledati neku "emisiju", pokreneš željeno i obavezno uvale reklame (kao fol ne znaju kad stvarno počinje) .... srećom tu imaš FF premotavanje pa brzo preskočiš ...
|
A jos je bolje, kad preciznost tog "prepotavanja" katastrofalna. Geldam kod poznatih kad nesto zele vratiti ili doci to trazene scene, moraju po deset puta <> da bi dosli barem blizu. To je porazavajuce za "digitalnu TV" i sve derivate kablovskih danas. Pa mi veli znas s ovim ne mogu namotavati, ali mi se ne blokira slika kao sa starim. S onim sam mogao precizno, al se blokirao. Pa ovaj primjemnik/box su mi mijenjali vec pet puta, nemam vise volje, trpim zamjenu jer je stabilan
Ali ljudi se kolektivno nista ne zale.
Jos prvi Video 2000 video (najbolji transporti od svih kucnih videa) je mogao vrtiti unazad sliku, bez ijedne crte u slici, bez jednog dropa, cak i s tonon unazad, na stotinku.
Bolji S-VHS/ED Bete su mogli blizu, a Laser Disc s JG-om, precizirao je sliku kod <> premotavanja/zaustavljanja kakvu su mogli jedino broadcast video modeli preko konzola. Sto bi se reklo pixel zaustavljanje.
Pa kad vidim ljude kako se muce gore, nije mi jasno koliko se otislo unazad.
...