View Single Post
Staro 28.08.2022., 19:19   #4204
Yumi
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Imam stariji Dell P2419H doma i na poslu. Slika je blaga i vrlo ugodna. Uopće ne bode oči. Backlight nema flicker niti u jednom režimu, a monitor troši 11-12W struje pa štedi struju i ne grije sobu ljeti. Kao stvoren za dugotrajan produktivni uredski rad. Stalak mu je po meni najbolji od svih takvih poslovnih monitora. Rotira, tilta, pivotira…

Uz to je i vrlo lagan pa ako češ ga ubuduće staviti na neki drugi VESA stalak izbor je širok. Provjereno može raditi i na 50Hz iako to službeno ne podržava.

Pretpostavljam da je i P2422H takav. Imao sam i P2417H koji posjeduje sve te odlike uz malo veću potrošnju struje i malo veću masu.

Hvala puno! To za oci mi stvarno strasno bitno jer su mi u prilicno losem stanju.
On je nasljednik tako da ne bi trebalo biti bitnih razlika (minus comfortview plus vs obicni comfortview na starijim modelima).

Imam samo jos jedno pitanje u vezi njega, naletjela sam na vise komentara o tome kako mu je prikaz teksta grainy, i isto je vrijedilo i za P2419H i P2417H. Znam da su neki bili vezani iskljucivo za prikaz na Mac-ovima, a neki opcenito tj, nije bilo specificirano.

Pretpostavljam da ako ti je fin za oci za rad da kod tebe to nije bio slucaj, al evo cisto da provjerim

Hvala jos jednom!
Yumi je offline   Reply With Quote