Citiraj:
Autor xlr
Mullvad je isto jedan od kvalitetnijih VPN providera, ima Wireguard, pa ako netko s gigabitnim brzinama zeli testirati...
|
Ja sam na Mullvadu i 1Gbps i u app-u dobivam nekih 50% vlastite brzine. Bojim se i pomisliti kakve bi brzine dobivao na routeru iako ga planiram uzeti ovih dana. U Mullvad grupi svi preporučuju
GL.iNet GL-AX1800 router, kao da je najpovoljniji i ljudi izvuku 500 Mbps preko Wireguarda, malo je jedino problem što ga nije tako lako/jeftino dobaviti i u Hrvatskoj. Ja sam zato mislio uzeti
Linksys WRT3200ACM koji dosta preporučuju na ExpressVPN stranici i djeluje mi kvalitetniji.. ima li ga tko ovdje?
Inače Mullvad VPN je vrlo ugodan za korištenje i super po stabilnosti, ali me živcira što unutar app-a nema nigdje koji je trenutno najbrži server kao što mnogi VPN-ovi to imaju, tako da moraš ići "ajmo probat ovdje, pa ovdje".. i dok ne dođeš do servera koji ti odgovara. Evo trenutno na norveškom serveru ovako izgleda:
Jučer na švedskom serveru sam mjerio 400/300 tako da uvijek se u biti vrti oko istih cifri. Iznad 600 ne ide...