Citiraj:
Autor DoctorEvil
Istina, ako treba maltene crackati uređaj da bi izvukao neke podatke van iz njega, to je vjerojatno malo prevelika jebada. Probat ću na brzinu vjerojatno s onim ZTE na njuškalu, to bude valjda brže riješeno nego čekanje zamjene od tehničara.
|
Crackat?Nitko nije ovde govorio o crackanju uređaja.
Config se vrlo lako downloada sa GUIa.
Glavni username i passwordi se poznaju odavna.
Alati za decryptanje postoje i nećeš vjerovati koliko je lako odraditi dekripciju config datoteke i doći do podataka.
Citiraj:
Autor DoctorEvil
Znači svakako bi bilo potrebno nešto konfigurirati u bilo kojem drugom modemu koji dođe na moju liniju a da nije od T-coma (a možda i u njihovim ako sam skužio).
https://ibb.co/VtSzQLM

Ovo je iz menija od ZTE, ima dosta različitih postavki, tko zna što je sve bitno. Recimo ovdje ima DNS kao input i oba connection name, ovo sve ostalo djeluju ko fiksne stvari. Sad pitanje jel su neke stvari zaključane zbog T-com drivera u modemu ili su neke jednostavno svojstva uređaja.
Al pretpostavljam da svakako nešto se bi moralo inputati od ovoga u novi modem da bi proradio.
|
Svaki ruter se MORA konfigurirat nema veze jeli od ISPa ili tvoj.
Postavke i username/passworde moraš znat da bi spojio vlastitu modem router opremu.
Postavke za svakog ISPa imaš u pinned temi "
Postavke HR ISPova" čak ima i tutorial kako podesiti što.
A sada reci ti nama ovako što od sljedećih usluga ti je sve bitno da radi:
1.Internet
2.IPTV (MaxTV)
3.VoIP (Telefon)
Ako te ništa od sljedećeg nezanima i neželiš uložit u vlastitu opremu neznam zašto uopće pitaš ovdje.
Jednostavno nazovi 08009000 i traži da ti zamjene ZTEa za SpeedPort Plus.
A ako te zanima i želiš bolji i stabilniji internet,odličan WiFi a i Mesh onda negledaj dalje od vlastite Modem Router opreme.
ISP rutere uključujući i onaj Premium zaboravi nisu vrijedni niti jedne uložene kune više su reklama nego šta valjaju.
Ako najveći početnik meni ispred očiju koji po prvi put u životu ulazi u GUI rutera(TPLink VR2100) i uspije podesit da mu radi Internet i IPTV nevidim razlog zašto bi i tebi bio to problem.
Izbora uvijek ima pitanje je samo dali želiš.
Citiraj:
Autor jp_rv
nisi ispravno shvatio moj prethodni post...
|
Ok sve 5