Citiraj:
Autor sasa76x
Ne znam što je bolje, A1 koji mi je "zabunom" kada sam povećao brzinu produžio ugovor na još godinu dana, nitko nema pojma kako i netko mi se javlja sutra već mjesec dana ili Telemach gdje imam osjećaj da pričam sa robotom kojem fali dijelova. Tak je kak je, barem nije dosadno.
|
Meni uključili optiku i zaboravili odjavit staru uslugu, pa su mi jedan mjesec poslali dva računa. Morao sam pisat prigovor jer je služba za korisnike rekla da se to samo preko prigovora može riješit.
Telemach krajem prošle godine imao promjenu sustava naplate pa su mi jednom poslali račun od nekoliko tisuća kuna. Jednostavno otišao do prodajnog mjesta, djelatnica prekrižila tu cifru i napisala pravu cifru koju je vidjela u sustavu (istu ja dobio svojim izračunom), te mi rekla da samo to platim. Sve riješeno bez pisanja prigovora, žalbi čega sve ne.

Telefonsku podršku otkad je Telemacha nisam imao potrebe zvat; preko fejsa, chata na stranici i maila brže riješe problem. Tako da ti je moja preporuka da se držiš toga, ali preko maila ćeš uvijek i kod svih dobit najstručniji i detaljniji odgovor. Na mailu im sigurno ne rade studenti koji ne znaju većinu toga.