Ja sam na preporuku kolega ovdje u ovoj temi povukao, i uzeo secret lab titana, stariji model, najviše zbog maksimalne nosivosti od 130 kg, jer sam tada imao 120, sada sam nešto kila i skinuo

.
Dakle koliko ja sjedim za kompom, meni je odlična. Svakodnevno igram cca 2-4 sata i za to vrijeme mi je stolica prva liga. Jeste da nekome tko sjedi 10+ sati za kompom treba i adekvatna stolica zbog zdravlja, meni je upravo zbog toga što relativno malo sjedim ovo bio odabir. Vođen sam bio mišljenjem da ako uložim više da će mi više i trajati baš zbog toga jer malo sjedim i pazim na stolicu. Uzeo sam model sa umjetnom kožom, ali do sada, 2 godine nakon kupnje stolica je i dalje tip top stanje. Doduše, komp mi se nalazi u dnevnom koji je klimatiziran tako da stanje stolice u mojem slučaju je perfektno. Negdje drugdje možda bi se potrošila i ranije.
Imao sam prije nje dosta ovih jeftinijih uredskih stolica, također nisam sjedio previše za kompom pa bi se također raspale u relativno kratkom roku, što zbog moje mase, a ponekad jednostavno jer su bile nekvalitetne.
Tako da ako su financije problem radije potegnuti na nešto ipak kvalitetnije kao markus ako masa nije problem, da ne govorim o premium modelima kao što su steelcase i herman miller. Da imam toliku količinu novaca na raspolaganju priuštio bi si takvu stolicu bez obzira koliko sjedio za računalom, jer to je po meni investiranje u zdravlje.