View Single Post
Staro 24.08.2022., 10:31   #1548
MerrySmiley
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
To sam skuzio ali onda je OP u krivoj temi/topicu jer ovo je tema Optika A1 a postoji i posebna za A1 coax.....
Tako je. Isprika za offtopic. Samo sam odgovarao na upit zašto nije puna brzina od 1000 već većini ljudi baca 945 ili tu negdje.

Poanta je da osim same brzine treba imati i sve ostalo u lancu da bi to šljakalo.

Najjači je Telemach koji uz svoj 2Gbit paket isporučuje modeme koji imaju 1Gbit portove...

Znam da su se tehničari svi od reda čudili kad su kod mene vidjeli da speedtest ide preko 1000. Znači očito je rijetko.
Uglavnom se ljudi spajaju doma putem laptopa i to WiFi vezom.
Oni koji imaju desktope, isto često idu WiFijem jer im je praktičnije i ne da im se razvlačiti kablovinje po stanu/kući.

Ja sad imam tu (ne)sreću da mi je komp jako blizu samom modemu pa mogu ovako direkt spojiti 2.5gb portove.

Planiram "ured" seliti na kat i tu onda vjerojatno u igru upada i neki swich i eto i mene natrag na max 950mbit.

Ne igra neku ulogu, sve je to isto. Meni je drago da je veza stabilna.
Volio bih imati optiku, ali kod mene je samo t-com dostupan, a na njih sam alergičan i ne dobivam puno prelaskom k njima s ove sadašnje A1 turbo opcije.
MerrySmiley je offline   Reply With Quote