Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.08.2022., 14:02   #62741
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Hvala na prijedlozima Ma da i tu gore uzmem je opcija. Sto se snage tice - dok ne moram sve van tjerat na uzbrdici kad je auto pun ko na starom Kadettu kad smo isli u gorice - dovoljno :P Tu kad sam na Autobahnu ne vozim vise od 150...tak da mi nista bijesno ne treba...tolko o tome...E sad...Octavija je po prakticnosti nenadjebiva jedino sto mi je malo tvrda...tu bi mozda radije Golfa uzeo jer mi je udobniji (tast ima Octaviju 1.6 TDi a na poslu imamo sluzbeni Golf kombi i Golf mi se cinio ipak malo udobniji)...I kao sto sam naveo - zasad samo razmisljam o tome, Megane (1.5 dci Grandtour; 2010 god) zasad jos dobro ide (kuc o drvo) i udoban je - samo kvaliteta materijala je - recimo ponekad traljava (pogotovo skaj se prije potrga/izlize nego na autima s kojima sam dosad imao doticaja - Toyota, Mazda, VW, Skoda, Opel). E da vidis - Mazda 6 mi se dopala ali jebemu cijene dijelova su na razini njemackih Premium marki. Netko je Koreju spomenuo - Ceed Sportswagon mi je ok bar po izgledu, ali nemam nikakvih iskustava s njima nit znam koga da ih ima. I30 - izvana super - iznutra mi ne lezi po dizajnu cockpita. SUV- nebih....veca potrosnja , veci auto a nista prakticniji.
tomek@vz je offline   Reply With Quote