View Single Post
Staro 22.08.2022., 13:41   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Završeno.

Kako mi nije bilo odgovoreno na drugi mail nakon 7 dana od njegovog zaprimanja, spojio se na Chat, i popričali djelatnik i ja od 11:50 do 14:00, tko je sve što kome napisao, da kako nije isporučeno, da kako nije nitko odgovorio na mailove koje sam slao, ponovio sve ovdje napisano, čovjek ne vjeruje da se to sve desilo, provjerio, uvjerio se da je istina ... rekao sam mu to su sve vaše interne stvari i ispadate stvarno ASHOL (after sale handling of liability) vam je katastrofa. Ako imate problem vi uvijek prvi inicirate komunikaciju, ne čekate da kupac shvati da nešto ne valja. Stara poslovna "jeftinije je zadržati postojeću mušteriju nego naći novu".

Nakon dopiske, prepiske, 19.08. HP expressom dostavljena pošiljka u 16:00. Okruglo 50 dana od narudžbe.

Da ću slijedeći put nešto kupiti u HT webshopu, samo ako nema nigdje drugdje. Da ću nekome reći da tamo kupi, samo ako nema nigdje drugdje.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote