Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.08.2022., 13:50   #62716
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
A šta se tiče ovog remapiranja, jel ima neke velike razlike kod ovog s valjcima ili generične mape? Mislim, jasno mi je kad se želi izvući svaki kilovat iz motora i to treba na valjke, al tipa za ovo kaj mene zanima, da se otključa ustvari koliko motor stvarno može bez software locka
Problem kod generickog chipanja (na parkingu ) je sto niti znas kolko KS ti auto ima sad (ovisi o kilometrazi/odrzavanju i jos X faktora) niti kolko si dobio, znaci sve se svodi na osjecaj , placebo te ono sto ti "tjuner" kaze.
Recimo on tebi moze reci da ti je poveco za 40KS a mozda je stvarno razlika samo 20KS ali posto osjetis razilku u voznji ti "vjerujes "u to receno....

Ako mislis ici mapirati onda odes posteno kod nekoga tko ima ispravne valjake da se slozi mapa za tvoj auto gdje se mjeri PRIJE i poslije te se mapa dotjeruje u nekoliko "runova" bas za tvoj auto.

Ni svi auti koji izadju iz tvornice nemaju bas identicno broj KS tako da razne genericke mape nemogu ti garantirati nista konkretno bez mjerenja.