View Single Post
Staro 17.02.2006., 14:08   #13
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
I meni se cinilo logicno da ga postavim kao sto su ga postavili tipovi sa 3D Extreme-a. Zasto ?

Kod mene je kartica u gornjem slotu i sa straznje strane (dakle, strane koja je okrenuta prema procesoru) isijava dosta topline. E sad, ako je vent okrenut da puse od grafe prema memoriji i napajanju onda vent uzima topli zrak koji dolazi od grafe i tako se smanjuje maksimalna efikasnost hladjenja.

Naravnom, to bi trebalo potvrditi i u praksi tako da pratim temperature ovako kako je sada pa preokrenem Freezer-a i usporedim ali mi se trenutno to neda raditi.

Sto se tice poliranja, ja sam koristio tzv. vodeni brusni papir (mada moze i "na suho") granulacije 500 i 1000. Prvo sa 500 pa zavrsni glanc sa 1000.
Rukom naravno, mada bi se moglo i strojno. Pasta za poliranje IMHO ne treba jer nece na izlozbu nego u blato (citaj: pastu) od procesora ! :clap:
Doduse, nisam imao zivaca dotjerati ga da izgleda kao ogledalo (kao sto su neki ovdje uradili) ali i ovako prepoznajem objekte koji se odrazavaju na njemu ! :clap: