Citiraj:
Autor jacobbb
Stvarno više nemam ideja, neće i neće. Evo zvao u A1, resetirali ga na tvorničke postavke i opet neće se ulogirat.
Cilim - ajde molim te probaj se ulogirat u svoj modem preko mobitela, čisto da vidim da li uopće radi takvo logiranje i da otklonim da je nešto sa PC-om jer meni neće ni preko PC-a (lan). ni preko laptopa (lan), ni preko mobitela (wifi) .. stalno izbacuje wrong password. Daj probaj molim te kod sebe se spojit preko mobitela jer ako kod tebe ide i preko mobitela onda je definitivno neki problem sa routerom a ne na PC-u.
|
Ovo s brzinom ne mora bit do tvog računala, može bit i do samog routera. Jesi probao promijenit LAN port na routeru?
Ovo što se neće spojit, probaj preko drugog preglednika. Meni ulazi normalno s zadanim podacima na Chrome-u.
Ako i dalje ne možeš u router, sam ga vrati na tvorničke postavke tipkom. Sad ne znam točno ima li sa strane negdje tipku ili ima onu rupicu pa moraš s čačkalicom, ali uglavnom moraš tipku držat 10 sekundi i onda bi se trebao vratit na tvorničke postavke (bar prema Huawei forumu).