View Single Post
Staro 18.08.2022., 18:53   #3669
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Koja drama muko moja.

Ja preko 3 mjeseca idem u teretanu s ciljem mršavljenja.
Izgubio 12 kg u prva dva, sad sam 2 kile vratio.

Ali u struku sam puno uži, sve hlače sad mogu normalno zakopčati i još k tome i lufta ima malo.

Pazio sam što jedem, iako nisam brojao kalorije u milimetar. Kruh sam smanjio za 80%, malo više ubacio zelenjave u prehranu i to je to.
I naravno, smanjio sam brzu hranu, sad kad jedem brzu hranu to je svaka cca 3 tjedna pizza, rijetko kad pohano i sl.
Uglavnom nisam ništa u potpunosti izbacio.
Maknuli mi se neki problemi s zglobovima, imam više energije, u ogledalu sve skupa izgleda puno bolje nego prije 3 mjeseca.
Iskreno i bolje bi mi išlo da ne pretjerujem s alkoholom, pivopija sam i još jedino pivo neda da pivski trbuh ode (iako ga skoro više nema).

I mogu reći da ova spika s whey, brojanjem kalorija i tim fitnes izdrkavanjima su debilne za sve osim za one kome je to posao, tj. profesionalnim sportašima i bodybuilderima gdje jedan do drugoga se razlikuju u nijansama, i potrebna im je svaka i najmanja prednost.

Za nas sve ostale i vjerujem sve članove ove teme je dovoljno samo redovito vježbati, i ne pretjerivati u klopi i amen.
I naravno, gledam u teretani "ozbiljnu" ekipu koja pazi na svaku kaloriju, prodaju priče o prehrani i slično ko neki ovvdje u grupi, a u teretani veći dio vremena su na mobitelu ili se polurazvijeni gledaju u ogledalu. A dok rade, ili uzmu preveliku kilažu pa sve naprave na pola i bez forme, ili uzmu premalo, pa se nabacuju po teretani i glume herkula, a odmor između setova po par minuta.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote