View Single Post
Staro 19.03.2003., 01:15   #8
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by zwer
Moja preporuka ti je neko malo NAD pojacalo, imas ih za 600-900 kn po oglasima, malo pogledaj na netu kakve modele nude i karakteristike njihove, pa pogledaj tocno sto ti treba, ili pitaj tipove koji nude pojacala u toj klasi (ovisi kolko para ces zdrobit).

Zvuk je odlican, pogotovo ako ga uparis s nekim kvalitetnim entry-level hi-fi zvucnicima...
Nazalost, nisam u prilici sloziti nekakav kvalitetniji hi-fi buduci da mi je originalni izvor zvuka integrirana zvucna kartica na maticnoj ploci i ona je spojena na Sonyevu liniju sa svim integriranim i dva pristojna Sonyeva zvucnika uz to (linija je model mhc-bx7, integrirano pojacalo te zvucnici 2x 100w - pise da je rms snaga, ali nekako sumnjam u to). Sad sam nabavio dva stara Samsungova pasivna zvucnika, oba po 40W (da je rms, opet sumnjam), ali bih ta dva zvucnika bila idealna za straznje zvucnike tako da mi zaista treba samo neko minimalno pojacalo, barem 2x 30W, a da nije zadnji shrot.. Jel u tu svrhu moguce uzeti neko auto-pojacalo ?

Maksimalno mislim dati 200 kuna u tu svrhu, mozda malo vise. Uzmi u obzir da ne tezim previse kvaliteti zvuka - glazbeno sam potpuno neobrazovan (tj. gluh ko top)