Citiraj:
Autor Mladenxy
Meni je nabolja stolica ikada. Pod br. jedan izgleda da ju je nemoguće uništi ma koliko se trudio, sve prethodne druge stolice sam unštio za max dvije godine, ova je nakon nekoliko godina i dalje kao potpuno nova.
Ja ni ne želim sjediti pravilno, sjedim tak da sam zavaljen sa obje noge na stolu, kubojski stil tak da je sa mojih 115 kila dobar pritisak na naslonjač, gampead u ruke ili tastatura i tak surfam ili se igram.
Kad i sjedim za stolom, bez podignutih nogu, opet je to u zavaljenom položaju.
Markus je tenk od stolice, izuzetna kvaliteta, testirao idiot za sjedenje koji razvaljuje stolice 
|
potpis na sve!
Kupio sam ga i curi sad nedavno naravno malo prije popusta, i isto je zadovoljna, već prije je mog uzimala kad god ja nisam na njemu sjedio pa sam znao da joj odgovara...
Isto sam se dvoumio između njega i matchspela (il kakogod se zove) al sam čitao na redditu da je markus robusniji i kvalitetnije složen, a to su i pokrili sa 10 godine garancije, ovaj matchspel ima samo 2 il 3 ako se ne varam.
Visok sam 189 i odgovara mi support za glavu i back support, cura je malo niza od mene i isto joj dimenzije pašu.