View Single Post
Staro 18.08.2022., 09:30   #3663
kenti
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 42
Citiraj:
Autor Ninja_Zg Pregled postova
Jedna od najjacih spika koju sam cuo u vezi skidanja kila je "sto bi napravili da vam je pas predebel?".

Jel bi ga stavili na keto, IF, bobice zelene kave itd... ili bi mu dali manje hrane i vise aktivnosti?

Za skinuti kile

Jedes manje, nebitno koji tip dijete, bitno je da si u kcal deficitu i da jedes dovoljno proteina i da da masti ne oboris prenisko.

Hodas i kreces se vise ne samo radi potrosnje kcal vec i jer je zdravo.

Gym ukljucis u cijelu pricu jer opet to nije samo potrosnja kcal vec je zdravo za sve zivo i potrebno je kao signal tijelu da ne izgubi i misice na dijeti.
Gym je odgovoran da ne izgledas kao manja, ali puno mlitavija verzija sebe na kraju dijete vec da to izgleda utegnutije i bolje, tj. onako kako si si zamislio da ces izgledati na kraju dijete.


Jednostavno najucinkovitija stvar koju mozes raditi u cilju skidanja kila, nebitno sto ti nije napet. Ako zelis najbolji ucinak, natezes zeljezo.

Principi su bolno glupi i jednostavni, pridrzavanje tih principa nije.

Pas je predebeo zbog loše prehrane, a ne manjka trčanja.
Gym je manje bitan u cijeloj priči. Uz dobru prehranu bez gyma možeš izgledati bolje nego s lošom prehranom i gymom. >80% je prehrana, <20% gym ako znaš što radiš. Naravno da je bolje trenirati, ali nije presudno.

Više sam skinuo kila na boljoj prehrani bez gyma nego u gymu. 2-3 dana posta 8-16, ili 6-18 radi čuda. Za 2 dana skinem sve što poželim, a ne ići 6 mjeseci po gymovima. Jednostavno vremenski nije isplativo.

Nitko zapravo ne broji kalorije, to su gluposti. Kad si na zdravoj prehrani posve je nebitno hoćeš li pojesti 300-500 kalerija više. Kakve ja obroke znam napraviti, ne dođem sebi par sati, pa ne dobijem na težini. Uz dosta šetnje to se regulira.
kenti je offline   Reply With Quote