Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
17.08.2022., 22:44
#
16243
nickross
Budget gamer
Moj komp
Datum registracije: Nov 2017
čak su i na samom kraju serije, doslovno u zadnjoj epizodi išli staviti naglasak na to kakav je Jimmy zapravo intelektualac, odnosno kako cijeli pravosudni sustav vrti oko svojeg malog prsta. za bezbroj kaznenih djela za koja je trebao dobiti doživotni zatvor +200 godina, majstor ih je toliko držao za jaja da su mu ponudili 7 godina
onaj detalj (točka 20 ugovora) sa sladoledom svaki petak je epic
na kraju kad su mu rekli da je Kim sve priznala, opet ih je ladno sjebao samo da se ona pojavi u sudnici i da može pred njoj sve priznati i dokazati joj da je ljudina.
i ono kada su zapalili cigaru u zatvoru a samo planem u boji, ostalo crno bijelo. kakva kinematografija. oduševljen sam
upravo sam počeo opet gledati breaking bad zbog toga
-->
Citiraj:
Autor
adaksinjo
točno moje razmišljanje. gledam serije koje imaju ono nešto, a BCS ima sve navedeno, a i najavna špica je jedna od boljih ikad
kompleksnost glavnog lika, odnosno njegovog razmišljanja i način rješavanja problema su stvarno vanserijski. nadam se da će ove godine pobrati sve žive i mrtve nagrade, krenuvši od Emmy-a u rujnu.
ovo za kameru se mogu apsolutno složiti, u rangu s Fargom s01. doslovno vrhunska glazba i kadar mrtve prirode, kamera krene unazad, 3 detalja na podu, odmah te navede na razmišljanje što će se do kraja epizode odigrati.
čak su i na samom kraju serije, doslovno u zadnjoj epizodi išli staviti naglasak na to kakav je Jimmy zapravo intelektualac, odnosno kako cijeli pravosudni sustav vrti oko svojeg malog prsta. za bezbroj kaznenih djela za koja je trebao dobiti doživotni zatvor +200 godina, majstor ih je toliko držao za jaja da su mu ponudili 7 godina
onaj detalj (točka 20 ugovora) sa sladoledom svaki petak je epic
na kraju kad su mu rekli da je Kim sve priznala, opet ih je ladno sjebao samo da se ona pojavi u sudnici i da može pred njoj sve priznati i dokazati joj da je ljudina.
i ono kada su zapalili cigaru u zatvoru a samo planem u boji, ostalo crno bijelo. kakva kinematografija. oduševljen sam
upravo sam počeo opet gledati breaking bad zbog toga
nickross
Vidi profil
Pronađi još poruka od nickross
Moj komp
CPU:
Ryzen 5 3700x
MBO:
MSI B450 Tomahawk MAX
RAM:
DDR4 16GB Patriot Viper 3200MHz
HDD: