View Single Post
Staro 17.08.2022., 16:51   #3049
FerrZG
Premium

FerrZG's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Za tebe bi bio Titan, nemam iskustva s dotičnom.
Ali imam sa Omegom, okej stolica, čvrsta, relativno udobna,
onaj jastuk za kičmu od memorijske pjene me ubija nakon sat vremena
sjedenja pa sam ga prestao koristiti šokira me činjenica da ga zasebno
prodaju za 500kn. ima nekih minusa koji su meni više osobne preference

glede naslona za ruke, čak imam i blagi defekt na njima s kojima mi se neda
zaj*** oko reklamacije. overall bi rekao da nije loša, ali nije mi niti nešto pretjerano
wow 2000-2200 bi po meni bila neka realnija cijena za nju.
Ne vjerujem da bi požalio da uzmeš njihovu doduše titan je sad oko 4200kn
ako se ne varam što je već poprilična investicija. Po meni ne vrijede tih para
bolje jesu od ovih žnj iz prime, lesnine, emezette, itd... Ali i malo napuhane cijene.
Da, prije su imali tu podjelu po velicini/tezini na Omegu i Titan.
Sad imaju small, regular i XL. Po informacijama na njihovoj stranici bi taman bio rubni, tj. na knap ako bi uzeo regular. Dakle prije bi isla XL, sto je dodatnih 50 € skuplje.

Inace nisam fan looka tih gamerskih stolica, ali iskreno kad su najavili ovaj collab, malo su me nalozili

Sad kad cujem negativne komentare i na platnenu verziju, vezano uz tvrdo sjediste, puno manje mi privlacno djeluje Secretlab.
Takoder, posto je to 'Special edition' kostala bi preko 5000kn. Radije bi se malo jos isprsio i uzeo polovni HM/Steelcase.

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Planiram uskoro uzeti sjedalicu, ali jos se nisam odlučio 100%... Ima li tko iskustva s MATCHSPEL?
Izgledaju slično samo što Matchspel ima podesiv naslon za glavu i naslone za ruke. Trenutno su oba modela 1100kn pa se dvoumim.
Ja sam mislio otici do Ikea-e prije isteka te akcije koju imaju, cisto da sjednem i isprobam ova 4 modela:
MARKUS
JÄRVFJÄLLET
MATCHSPEL
GRUPPSPEL

Pa mogu javiti te inicijalne dojmove ako te zanima, te ako u meduvremenu ne uzmes nesto.

Zadnje izmijenjeno od: FerrZG. 17.08.2022. u 16:58.
FerrZG je offline   Reply With Quote