Citiraj:
Autor Guls
Kažu da čovjek uči dok je živ. Svojedobno sam proučavao tekstove online koji su bili, istinabog, bez dokaznih materijala ali su govorili o tome koliko sladila u biti štete tijelu. Konkretno su tu bili sukraloza i aspartam. Nigdje nije dokazana štetnost istih (iz ovih ili onih razloga, ne ulazim), ali liječnici tvrde da je to iznimno štetno (iz ovih ili onih razloga), pogotovo ako se dugoročno konzumira. Također tvrde da je sve gazirano = štetno. Čovjek se ne interesira pa ne zna. Život je takav da smatraš sve što ti se servira - zdravo za gotovo.
Zasad ću izbjeći na jedno mjesec dva gazirano zaslađeno i općenito whey/kreatin. Čisto da vidim gdje stojim.
|
Ja sam dugo živio u zabludi da mi je mineralna harmless zamjena za colu o kojoj sam ovisnik. Na kraju je ispalo da ni mineralna nije tak baš dobra, odnosno da to nije samo bublasta voda, već da ima svoju lošu stranu.
Pripremam se psihički za skidanje kila, a nema mi bolje nego pojesti neku finu klopicu i zalit to s hladnom colom

Naravno da sjedim za kompom skoro cijeli dan i to je recept za bujanje. Što je najgore, no nadam se da će to biti i triger da ustrajem u dijeti, počelo mi je smetati, osjetim fizičke promjene na tijelu, tj. smeta mi stomak dok sjedim i sl.
Probat izbacit sokove, kruh i tijesto, pa onda vidjet za dalje. Hodanje i bajk pretpostavljam da je isto ok?
Neznam koliko smisla ima gym? Dizanje tegova da bi digao xy kila mi ne znači ništa, samo da mi je skinut 20ak kg i malo konde dobiti

Ako ima tko kakav savjet, nek podjeli.
tnx