View Single Post
Staro 16.08.2022., 14:00   #3039
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Evo, čisto moj osvrt na Secretlab.

Prije svega, vrhunska stolica i kvaliteta, no...

Mi smo u firmi dobili neki budžete za home office i naravno, 70% ljudi kupilo stolice, od kojih valjda pola uzelo Secretlab.

I mišljenja su stvarno podijeljena. Naravno, nitko ne komentira kvalitetu (jer to nije problem), ali dosta njih nije zadovoljno, uključujući i mene.

Nakon Marcusa koji mi je bio dobar, očekivao sam da prelazim stepenicu (ako ne i dvije gore), ali Secretlab mi se pokazao kao stolica od koje me nakon 8 sati sjedenja boli lumbalni dio svaki dan. Imam osjećaj da uz to me boli i trtica. Jednostavno, pretvrd mi je i ne odgovara mi. Proba s jastukom, bez jastuka, potpora za lumbalni, potpora za vrat i onda sam skužio, ok, možda meni stvarno ne paše.

Pa sam pitao u firmi, i dosta sličnih mišljenja dobio...

Bottom line, biti spreman na to, jer ako ideš negdje probati na par min, nećeš to primjetiti, meni prvih par dana bilo super. Sada, jednostavno moram se svakih sat-dva dići i napraviti pauzu od 15m, popiti vodu ili nešto, jer ako sjedim 8h, nakon toga moram pod hitno u neki ležeći položaj na mekano jer imam osjećaj da mi netko zabija čavle u kičmu. Šteta...

Ostalo, nemam zamjerke, težak, kvalitetan, masivam stolac koji čak i oku odgovara.

Sad mi je ideja napraviti istraživanje i vidjeti što naručiti, Amazon je pun toga, ima sigurno dostojnih kopija HM-a, do nekih 3000-4000kn. Ako ne, idem na neki HM do 700-800$.
I moj dojam je da je pretvrda. Nije možda odmah nakon par dana takva postala, ali nakon par mjesei da... svakim danom kao da je sve neudobnija..

Jučer sam baš preporučio jednom kolegi da prije neggo kupi prouči po netu dal ima sličnih iskustava, ili je to do mene samo...

Očito nije do mene...

I dalje mi je najbolji stolac koji sam imao, ali mislim da ću uložiti u Aerona jer sam već potrošio novaca na ove pokušaje da prođem jeftinije, mogo sam kupit HM i bit miran.
Elven je offline   Reply With Quote