Citiraj:
Autor Burs
Iskrine P-56 MIMO antene "po defaultu" dolaze sa 2x 10m H155 kabla sa SMA konektorima (neki nude i TS9). Pricam za nove iz ducana, osim ako nisu rabljene, pa je netko kemijao sa kablovima i konektorima. Kolko sam ja shvatio, P-60 ima samo 4 dodatna elementa zbog kojih antena moze hvatati i 5G na 3.6Ghz (teoretski i do 3.8). I dobit u dB(i) je mrvicu manja od P-56. That's it.
|
Da, nove planiram uzeti, tako da je ok ako dolaze sa SMA. Hvala
Citiraj:
Autor D/G
Iskra P-56 su dvije antene dužine cca 1m svaka , a ta Triax je jedna i to kraća od pola metra pa razmisli malo bolje ....
|
Citiraj:
Autor Nikox
I trebao bi 2 Triax za MIMO tako da ne ispada jeftinije.
|
Yup, nisam na to obratio pažnju, nisam išao za time da je samo jedna Triax u paketu
Citiraj:
Autor Prezime
Nije tolko ni bitna duljina antena, niti je ona usporediva, jer se radi o dvije potpuno razlicite konstrukcije.
Moja panel antena je dugacka svega dvadestak cm, pa svejedno ima usporedive podatke prijema sa Iskrinim P-56 antenama.
A to da je momak previdio da treba dvije takve kako bi nadomjestio Iskrine, mu je glavna greska...
|
A Triax, jbg, mali ali tehničar
Šalu na stranu, hvala svima na informacijama, eto mislim da ću najvjerojatnije naručiti P60 - jest da su skuplje, ali ovo pucanje veze ne mogu trpiti više.
Jedina informacija koju ne uspjevam pronaći jest težina antenna - htio bih isplanirati kako da ih montiram, točnije želim ih staviti na terasu (namontirati na ogradu od terase)...