Citiraj:
Autor nick praskaton
vecu količinu besmislica nisam dugo procitao, zvučis ko sektaš. očito ti ketoza i manjak ugljikohidrata negativno djeluje na mozak...
|
Nisam na keto prehrani, iako koristim mnoge njihove dobre stvari.
uglavnom razlika kad si na šećeru se vidi iz tvog primjera, a i znam kad sam bio na njemu koliko je to smeće za mozak i zdravlje.
Učinak bez šećera je samo pozitivan, što ćeš, priroda te demantira. Na tvoju žalost ne možeš protiv osnova prirode, zdravlja i medicine, sve to tamo piše samo se ne primjenjuje kako treba.
Znam šta pričam i mene su boljeli bubrezi dok sam jeo zobene i whey i slično smeće, i imao sam glavobolje i ostale probleme. Sada bez problema uzimam whey, izbacujem ga zadnji mjesec-dva, i više ga neću kupovati. Tako da nisu besmislice već vlastito iskustvo. A zdravlje mi je bolje sad u 30-ima "bez šećera" nego kad sam bio u 20-ima "na šećeru".
Citiraj:
Autor nick praskaton
ne vjerujem da će salica crne kave ili espresa na dan ikog ubiti, al poslusaj savjet doktora, izbaci na mjesec dana sve gazirane napitke i umjetna sladila pa odi na ponovnu kontrolu pa vidi kakva je situacija...
|
Neće ga ubiti šalica kave, ali će mu praviti probleme, koji će se pogoršavati kao što je i osjetio. Ako znaš kako kofein utječe na tvoje tijelo onda je tu svaka rasprava završena, samo je tvoj problem što ne znaš. Kao i za šećer. Što je pretpostavka? I to kriva?