View Single Post
Staro 12.08.2022., 22:14   #3621
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 2,347
Citiraj:
Autor kenti Pregled postova
Ovo je klasični problem šećera+kofeina. Internist je dao loš savjet, treba izbacati sve ugljikohidrate/šećere i kofein, tj. sve štetno. Zobene i whey su se davno reklamirali. Teški promašaj, koji sam i sam nažalost koristio.

Koliki ti je unos masti s time? Jesi imao probleme s zubima nedavno? Ovo je uglavnom prvi znak da nešto krivo radiš, tijelo uskraćuje prvo sekundarne sustave.

Proteine je najbolje dobiti iz hrane, whey nije idealan jer nema masti, iako neće stvarati probleme ako znaš što radiš. Da bi iskoristio proteine trebaš zdrave masti i određene vitamine.
Žitarice/šećer su otrovi za naše tijelo. Potrebno je jako malo ugljikohidrata/šećera u prehrani, ako je dobro posložimo.
vecu količinu besmislica nisam dugo procitao, zvučis ko sektaš. očito ti ketoza i manjak ugljikohidrata negativno djeluje na mozak...

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Danas dolazim na uzv bubrega. Internista mi veli da se okanim svega sto ima umjetna sladila u sebi. Znaci sokovi bez secera, whey, fit jogurti i sve ono sto se uglavnom reklamira kao fit jer sam nakupio previse pijeska u bubrezima i navodno su mi bubrezi poceli raditi na smanjenom kapacitetu po nalazima.
Eto, ljudi, ne znam jesam li opet naceo temu zdravo ili nezdravo, ali moj zivot dobiva jedan poprilican zaokret

Ne znam da li je lijecnik u pravu, ali znam da cu otici privat potvrditi to misljenje ali eto. Pijem mozda zadnju kavu u svom zivotu, jer eto, nema vise ni kofeina
ne vjerujem da će salica crne kave ili espresa na dan ikog ubiti, al poslusaj savjet doktora, izbaci na mjesec dana sve gazirane napitke i umjetna sladila pa odi na ponovnu kontrolu pa vidi kakva je situacija...

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 12.08.2022. u 22:22.
nick praskaton je offline   Reply With Quote