Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2022., 10:15   #62503
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Kaj nije za to godište GT line bio ispod GT paketa?
Ne razumijem pitanje.
3008 nema GT, koliko ja znam.
GT line, ovaj 2.0 bluehdi je najjači model koji su dali van ja mislim.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A što je s ostalim autima u klasi? Nije da nema izbora pa je taj Peugeot jedina opcija.

Toyota/Hyundai/Kia/Ford/Opel/Škoda/Seat

Gledam oko sebe po cesti, od Peugeota vidim jedino 208/308. Klasa koju gledaš, more ovih gore navedenih plazi po cesti. U prosjeku, više Saabova i Alfi vidim nego Peugeota. Nije neko mjerilo, ali ako te modele veliko tržište ne voli, valjda ima neki razlog
Tražim dizela, 150ks i više, automatika.
Automatski možeš eliminirati pola ovih.
Ford, Opel, Kia, ne dolaze u obzir.

Seat je čak i opcija, Kodiaq je super, ali za tu lovu (oko 25k), ne mogu dobiti ništa što vrijedi spomena. Problem s Kodiaq-om je što je razlika (vizualna) između najjeftinijeg i malo boljeg 1 naprama 100. Susjed ima najslabiji model koji se mogao kupiti, užasno kako izgleda s tim 16" felgama i ogromnim kotačima. Niti ima led i slično.

C klasa Mercedes (karavan), Superb, 3008 GT line i V60 su nekako primarni trenutno.
Svako ima svoje prednosti i mane, ali moj budžet je taman na pragu da kupim nešto što će mi odgovarati (od ova 4 gore).
I nekako sam naginjao na 3008, ali sad sam baš onako, skeptičan. Zvao sam u PUG, testna vožnja nemoguća do daljnjega, a izložen imaju ovaj zadnji model, što mi baš ne odgovara, jer su navodno mijenjali nešto po pitanju položaja sjedala i volana.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.08.2022. u 10:59.
Mommistake je offline   Reply With Quote