Citiraj:
Autor sinisa1989
Vjerojatno ne bih ni ja da sam konfigurirao novi auto. Ali kad kupuješ polovni, nemaš previše opcija. Ili je dealbreaker ili kompromis ili feature. Auto ima sve što sam od opreme tražio + hrpa toga što mi nije bilo bitno, ali se ispostavilo da je fora.
Ma premium k za sjest. Posipam se pepelom jer sam jednom prilikom rekao kak se ne znojiš na koži (jer u passatu imam sredinu brušenu, a bokovi su obični). Ako sjedala nisu ventilirana da hlade/griju, nije baš najbolji osjećaj se voziti xy sati dok je vani 35 stupnjeva. Jedina prednost kože u kojoj uživam je čišćenje. S malim djetetom u autu, kad nešto prolije, razmaže, povrati..., vlažna maramica i samo pobrišem. Stvarno je održavanje lakše i jednostavnije.
|
Čišćenje dakako je benefit da mi ne treba bolji, također praščići nazad čine svoje. Za dvadeset minuta sve pobrišem. Sad doduše imam u A4 kombinaciju tkanine po sredini i koža sa strane, je nešto ugodnije ali meni nije smetala ni potpuna koža u autu prije. Valjda se ne znojim puno sa svojih 75kg.

Uvijek neke priče kao koža smrdi, ljeti vruće, zimi hladno kad sam uzeo tog sa cijelom kožom no meni to ništa nije bilo izraženo, a prednost čišćenja mi je prevelika...