Citiraj:
Autor Mommistake
Zato ide alcantara.
Moraš shvatiti, svako s svojom lovom radi što želi i koliko može. Kupiti danas dobar auto a da nema više od 60k km i da je SUV/karavan, da je neki viši/premium razred i da nije stariji od 2 godine je prava majstorija (naravno, da bude u budžetu). I onda radiš kalkulacije raznorazne da vidiš što je najbolje za tebe i tvoje potrebe. E sad, meni tu PUG dolazi ko super izbor jer ima sve što trebam. Volvo je super auto, no malo je van budžeta da ima bar ono osnovno što mi treba. Ne trebam masaže, 360 kamere ili nešto slično, ali ovo što je meni u budžetu je baš ono, golo golo.
Ne bi vjerovao, osobno mislim da ono što ću kupiti će biti najbolje što sam mogao kupiti za svoju lovu.  Što ne znači da je to isto tebi najbolje.
Ali hvala za komentar, svakak uzet u obzir. Udobnost sjedala mi je dosta važna, da.
|
Alcantara je super, al nisam na tebe mislio kad sam komentirao kozu
A za sve ostalo se slazem sto si napisao. Kad je brat kupovao auto, obisli smo i sjedali u sve zivo da dobijemo malo realniju sliku kako ce to izgledat ako se sjednemo u auto i odemo na izlet weekendom. Tad je imao samo jedno dijete i uz sve sto si ti naveo kao uvjet, oni su jos imali da iza ima 3 odvojena sjedala, tako da kad stave malog u sjedalicu, dvoje frendova moze sa njima na roadtrip. Tako da su oni uzeli 5008 isto nakrcan svime. Sve je u njemu isto kao i u 3008, samo je veci i iza ima 3 individualna sjedala.
Oni kazu da su se, na sve sto smo mi tu nabrojali, naviknuli... al ono, navikne se i magare na batine

no ultimativno si u pravu, u usporedbi sa svime ostalim sto se u toj klasi nudi za te novce, stvarno dobijes hrpu toga a osjecaj je da je kvalitetno sto se materijala u unutrasnjosti tice. A na kraju ti najbolje znas za sebe, kroz sta mozes progledat kroz prste, a sta ce te nazivcirati do mjere da ne mozes gustati u autu, mi smo tu samo da kazemo sta je nas zivciralo i na sta da pripazis, jer ispliva tek sa vremenom