Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2022., 09:24   #62494
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Zato ide alcantara.

Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
Sad cu otvoriti can of worms potencijalno, ali me svaki put zacudi kad ekipa nadoplati za kozu u autu jer je koza tako super etc, premium osjecaj za sjest etc... i onda na sjedala navuce najjeftinije pevec navlake kako bi ocuvali kozu...

Sto se peugeota 3008 tice, slazem se sa svime sto je coconut napisao. Otvori za ventilaciju su najgluplja stvar koju sam dugo u autu vidio, volan mi daje osjecaj kao da sjedim ispred TV-a i igram xbox, a kolicina stvari koja se moze samo na touch podesiti izaziva mucninu. Sjedala su na prvu wow i kao, pasem u njih kao da su radjena za mene i super comfy su, al me vec nakon sat i pol-dva boli guzica od njih (jedini auto u kojem mi se to desilo).

Nakrcan full opremom se cini kao dosta cool auto i nudi stvarno sve i svasta, al neznam... probaj ga dobit na jedan dan i odradi neki mini roadtrip u njemu.
Moraš shvatiti, svako s svojom lovom radi što želi i koliko može. Kupiti danas dobar auto a da nema više od 60k km i da je SUV/karavan, da je neki viši/premium razred i da nije stariji od 2 godine je prava majstorija (naravno, da bude u budžetu). I onda radiš kalkulacije raznorazne da vidiš što je najbolje za tebe i tvoje potrebe. E sad, meni tu PUG dolazi ko super izbor jer ima sve što trebam. Volvo je super auto, no malo je van budžeta da ima bar ono osnovno što mi treba. Ne trebam masaže, 360 kamere ili nešto slično, ali ovo što je meni u budžetu je baš ono, golo golo. Da se razumijemo, mene uopće ne jebe jel PUG ili Mercedes, mene zanima dugoročnost auta i cijena na kraju krajeva (ne samo cijena vozila, već svega što se nakupi kroz godine).

Osobno mislim da ono što ću kupiti će biti najbolje što sam mogao kupiti za svoju lovu. Što ne znači da je to isto tebi najbolje.

Ali hvala za komentar, svakak uzet u obzir. Udobnost sjedala mi je dosta važna, da.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.08.2022. u 09:38.
Mommistake je offline   Reply With Quote