Citiraj:
Autor goran1985
Ja sam se uvijek čudio onima koji ciljano kupe smeđu kožu. Zanimljivo, dok sam gledao oglase (a uvjet mi je imati kožu ili barem djelomičnu) uvijek bi takvi bili 10% jeftiniji od onih sa crnom. 
|
Vjerojatno ne bih ni ja da sam konfigurirao novi auto. Ali kad kupuješ polovni, nemaš previše opcija. Ili je dealbreaker ili kompromis ili feature. Auto ima sve što sam od opreme tražio + hrpa toga što mi nije bilo bitno, ali se ispostavilo da je fora.
Citiraj:
Autor GoGzS
Sad cu otvoriti can of worms potencijalno, ali me svaki put zacudi kad ekipa nadoplati za kozu u autu jer je koza tako super etc, premium osjecaj za sjest etc... i onda na sjedala navuce najjeftinije pevec navlake kako bi ocuvali kozu...
|
Ma premium k za sjest. Posipam se pepelom jer sam jednom prilikom rekao kak se ne znojiš na koži (jer u passatu imam sredinu brušenu, a bokovi su obični). Ako sjedala nisu ventilirana da hlade/griju, nije baš najbolji osjećaj se voziti xy sati dok je vani 35 stupnjeva. Jedina prednost kože u kojoj uživam je čišćenje. S malim djetetom u autu, kad nešto prolije, razmaže, povrati..., vlažna maramica i samo pobrišem. Stvarno je održavanje lakše i jednostavnije.