Citiraj:
Autor the chosen one
Tipfeler ili…. Jer 4G = LTE, tak da bi “oba” trebala dobro raditi
5G routeri su jos podosta skupi, rabljeni su preko soma kn, osim ako ga ne iskombiniras u nekoj kombinaciji sa operaterom.
Trenutno koristim ZTE MC801 (T-com Firmware), preko njuskala ga nabavio za 1500kn i mogu ti reci da radi perfektno. Dapace, ima podosta upisa o njemu na ovom i drugim forumima i pokazao se kao super investicija. Isti postoji i u ponudi kod A1…
Od 4G routera preporuka Huawei B715 ili B818. Koristio B818 na A1 mrezi jedno vrijeme i pokazao se kao pun pogodak na mjestima sa slabom pokrivenoscu signalom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Ma tipfeler, kako na mobu piše VoLTE 5G, tako po automatizmu odem na LTE.
Skupi znači 5g routeri...malo sam testirao i na mobu i tp-link routeru, signal mi je u kući koma. Na tp-linku bez crtice na 4g a na mobitelu ide i 5g ali svejedno užasno spora veza na A1 oboje(7-10 Mbps). Vani oboje fakat dobro šibaju, mislim što je i logično, ali HT mi u tom routeru u hodniku vukao solidnih 30-40 Mbps, cijela kuća bila pokrivena, čak i garaža je lovila WiFi. A1 mi skoro pa neupotrebljiv.
Tako da mislim da mi ni 5g router ne bi pomogao jel i na mobitelu (s20) čim sam unutra ili ispod tende na terasi, iako je signal dobar, propusnost je užas.