View Single Post
Staro 09.08.2022., 20:53   #627
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Tipfeler ili…. Jer 4G = LTE, tak da bi “oba” trebala dobro raditi

5G routeri su jos podosta skupi, rabljeni su preko soma kn, osim ako ga ne iskombiniras u nekoj kombinaciji sa operaterom.

Trenutno koristim ZTE MC801 (T-com Firmware), preko njuskala ga nabavio za 1500kn i mogu ti reci da radi perfektno. Dapace, ima podosta upisa o njemu na ovom i drugim forumima i pokazao se kao super investicija. Isti postoji i u ponudi kod A1…

Od 4G routera preporuka Huawei B715 ili B818. Koristio B818 na A1 mrezi jedno vrijeme i pokazao se kao pun pogodak na mjestima sa slabom pokrivenoscu signalom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma tipfeler, kako na mobu piše VoLTE 5G, tako po automatizmu odem na LTE.

Skupi znači 5g routeri...malo sam testirao i na mobu i tp-link routeru, signal mi je u kući koma. Na tp-linku bez crtice na 4g a na mobitelu ide i 5g ali svejedno užasno spora veza na A1 oboje(7-10 Mbps). Vani oboje fakat dobro šibaju, mislim što je i logično, ali HT mi u tom routeru u hodniku vukao solidnih 30-40 Mbps, cijela kuća bila pokrivena, čak i garaža je lovila WiFi. A1 mi skoro pa neupotrebljiv.

Tako da mislim da mi ni 5g router ne bi pomogao jel i na mobitelu (s20) čim sam unutra ili ispod tende na terasi, iako je signal dobar, propusnost je užas.
vlatko27 je offline   Reply With Quote