Citiraj:
Autor Gilbert5
Vanjska je riknula, tj neka greska. Nemam volje iskreno rastavljati jer je zahebana plastika za rastaviti. A baterija iz laptopa valjda imam 400 clanaka, imao sam velike planove ali sve se promjeni pa i planovi.
|
Steta da je osnovnjaca toliko deficitna, nadam se da ces srediti i voziti se.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Napravio sam oko 4000km s vanjskom. Ovo je treci es2...prva dva prdnuli.
|
Kako tri komada da ti riknu? Stvarno peh. Usudim li se pitati, da je barem islo preko garancije? Jesi li barem dobio neko objasnjenje, da bas tebe, tri puta?
Citiraj:
Autor Gilbert5
Sada je kaciga stavila tocku na i, tako da ne znam kada cu opet kupiti romobil.
|
U smislu da i ti ne volis kacigu nositi? Jer regula (za sada deklarativna) udara papirom i na rolere, skejtere, bas na sve pokretno, tako da nije romobil udaljen od istih.
Citiraj:
Autor Karlo666
Druga je stvar što neke kamikaze izvode gluposti tipa preletanja kroz crveno,slalomi,gasanja,driftanja,vožnje po dvoje/troje.
ZG je vj. drugačiji jer imaš puno km do posla pa se neisplati svaki dan ga imat na punjaču.
|
Nazalost, oni rade stetu i sramote normalne vozace.
Da ne trazim, jesam li do kraja spomnuo Glovo/Bolt/dostavnu pricu, naime oni su se prvi zalili policiji, jer su njihovi poslodavci, a to znaci (kvaka) da bi oni tada morali svakom dostavljacu nabaviti kacigu!
A pretpostavljas, njima se bas i ne ide u trosak, ako se ne ne mora. Pa sam neki dan opet pricao, vele mi da im sefovi nisu ista rekli za kacigu. Nikakvog naputka, nikakva naredba - ista! Jedan je isao sefu, zabrinut sto ako ga policija zaustavi, te nije uopce dobio jasan odgovor, kad ga zaustave, zaustavljaju li zaposlenika te firme, ili samo ime i prezime. No, sef je iz kutije izvukao i dao kacigu, na kojoj je logo firme. Sto znaci da ih oni imaju i mogu povuci kad treba, samo, sigurno nisu odusevljeni za sve.
E, sad, u zadnjih nekoliko dana, pojava kacige je nesto veca, ali i dalje na broj vozaca bicikala/romobila/... zanemarivo. Prolazim pored prometnih, vec nekoliko danas, bas i ne dozivljavaju previse. Ne mene, vec ikoga. Jer more "osobnih" vozila prolazi na sve strane.
Sto ce reci, da osim ako ne budu sezonske akcije, za sada, nista se znatno nije promijenilo.
...