Citiraj:
Autor Visage
Ne gledam TV od 1999 Bul..., nazalost ti si postao njen zarobljenik, a to se vidi u svakoj petoj anglo konstrukciji 
|
Citiraj:
Autor Visage
Zapravo, sudeci po komentarima sirom weba, medijskoj TV popracenosti, TV gostovanjima, komentarima na najzvucnijim podcastima, rekao bih da je ljudima izuzetno interesantno.
|
Ali si uredno kopirao tri linka sa Happy TV-a i Pinka sadrzaja "intervjua" sa nositeljem nekoliko F spomenica i nikada dobro pogodjenom terapijom. Da frajer nije tester u Guglu, bio bi tvoja omiljena TikTok Instagramusa Ella Dvornik!
I ti predstavljas takvog lika dubiozne proslosti i eklatantno problematicne sadasnjosti kao nekoga tko trabunja o sofisticiranom FER-ov dr. Flyu sa daleko bogatijim korpusom te zdvaja oko toga boli li for petlju i tri if-a kada iskopcas struju ili napises "fak ju".
Citiraj:
pa, ajmo sad, sad ako nemas ista protiv, pustiti druge, ako i kad zele da komentiraju svoje razmisljanje. Culi smo tvoje misljenje, hvala na njemu.
|
Ti mislis da ja imam neku moc sprjecavanja drugih da se jave? A javio ti se rendula kojemu je tema de facto struka i day job, a uz to i dejstvuje za zlu koorporaciju, pa je dramaticno meritorniji od mene - s preporukom "drugs are bad, m'kay".
Zaista, tehnoloski i zdravorazumski, ne znam sto bi osim shizoidnog nastupa netko mogao komentirati. Boze Petra...
Lidija Bacic bar pokazuje sise, jbt, ovaj osim sto nema nista pametno i suvislo za reci, izgleda ko iskusni WoW raider.
Imma gonna tell y'all a story 'bout AI...