View Single Post
Staro 08.08.2022., 14:34   #103
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ne gledam TV od 1999 Bul..., nazalost ti si postao njen zarobljenik, a to se vidi u svakoj petoj anglo konstrukciji
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Zapravo, sudeci po komentarima sirom weba, medijskoj TV popracenosti, TV gostovanjima, komentarima na najzvucnijim podcastima, rekao bih da je ljudima izuzetno interesantno.
Ali si uredno kopirao tri linka sa Happy TV-a i Pinka sadrzaja "intervjua" sa nositeljem nekoliko F spomenica i nikada dobro pogodjenom terapijom. Da frajer nije tester u Guglu, bio bi tvoja omiljena TikTok Instagramusa Ella Dvornik!

I ti predstavljas takvog lika dubiozne proslosti i eklatantno problematicne sadasnjosti kao nekoga tko trabunja o sofisticiranom FER-ov dr. Flyu sa daleko bogatijim korpusom te zdvaja oko toga boli li for petlju i tri if-a kada iskopcas struju ili napises "fak ju".

Citiraj:
pa, ajmo sad, sad ako nemas ista protiv, pustiti druge, ako i kad zele da komentiraju svoje razmisljanje. Culi smo tvoje misljenje, hvala na njemu.
Ti mislis da ja imam neku moc sprjecavanja drugih da se jave? A javio ti se rendula kojemu je tema de facto struka i day job, a uz to i dejstvuje za zlu koorporaciju, pa je dramaticno meritorniji od mene - s preporukom "drugs are bad, m'kay".

Zaista, tehnoloski i zdravorazumski, ne znam sto bi osim shizoidnog nastupa netko mogao komentirati. Boze Petra...

Lidija Bacic bar pokazuje sise, jbt, ovaj osim sto nema nista pametno i suvislo za reci, izgleda ko iskusni WoW raider.

Imma gonna tell y'all a story 'bout AI...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote