View Single Post
Staro 04.08.2022., 16:30   #1466
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Najgore od svega što sam ja to napomenuo ženi na telefonu sa kojom sam dogovarao dan instalacije no ona je samo brzo prešla preko toga "ništa se ne brinite vi oko toga, naši instalateri sve to već znaju". Da sam je pitao što to znaju sigurno mi ne bi znala ponoviti što sam rekao sekundu ranije. Ne možeš kod njih sa nikime ozbiljnije porazgovarati oko toga jer kod njih svaki šaraf šarafi druga vanjska firma a svaki poziv dolazi iz drugog odjela firme. Sad kad su bili instalateri pitam ljude pa dobro vidim tu na glavnoj cesti ekipa postavlja sa dizalicom one kutijice/razvodnike što li već - ne to je firma koja nema veze sa nama. Mislim, ne krivim ja te ljude bili su stvarno full korektni i jednostavno tako su ih poslali, krivim A1 što im posao radi 600 vanjskih firmi i javljaju se sa još 12 odijela koji svi peru ruke sa sebe i ne možeš im ništa napomenut da to dođe do nekog drugog odjela ili nedaj Bože firme koja radi taj posao.

Sad su uglavnom posikali kuću i čekam da me opet netko iz A1 nazove, nadam se da bude to postavljeno do kraja mjeseca.
jacobbb je offline   Reply With Quote